Warning: A non-numeric value encountered in /customers/4/4/f/greensearch.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Chief Marketing Officer – CMO

Telavox är ett high tech IT-bolag som utvecklar en världsledande kommunikationsplattform med lösningar för smart och effektiv telefoni, växel, chatt och mycket mer. Oavsett om det handlar om en entreprenörsdriven startup eller en gigant bland giganter, så bidrar Telavox till att göra företag mer öppna, effektiva och tillgängliga.
200 anställda och omsätter 400 milj, kontor i bl.a Malmö, Stockholm ,Köpenhamn, Oslo

Vad gör en CMO -Chief Marketing Officer ?

Chief Marketing Officer (CMO) är en chef på C-nivå och ytterst ansvarig för verksamheten i en organisation som har att göra med att skapa, kommunicera och leverera erbjudanden som tillför värde för kunder och affärspartners. En marknadsstrateg.

Huvuduppgift för CMO är att möjliggöra tillväxt och öka försäljningen genom att utveckla en övergripande plan som ska främja varumärkesigenkänning och skapa en konkurrensfördel.
För att uppnå målen och effektivt utforma företagets offentliga profil måste CMO vara exceptionell god kommunikatör, behärska digitalisering och automatisering ! Kunder och målgrupper finns idag överallt och alltid, vi kan inte längre enbart tala om målgrupper, vi måste se det som en helhet. En modern CMO tänker därför mer som en digital och agil redaktion än en traditionell marknadsavdelning.

CMO måste veta vilka nya kanaler och plattformar det finns, vilket värde de har, hur, vad och när man ska använda dessa. CMO ansvarar för att ta fram marknadsstrategier och att man löpande digitalt följer upp, analyserar och utvärderar effekten av marknadsföring, använder flitigt datan för att planera, optimera och identifiera kontaktytorna som genererar mest konvertering, försäljning och störst kundvärde. Dvs bäst resultat.

Affärsmässigt ska CMO räkna på risk och marketing ROI
Planera, utforma strategier och följa genom att definiera mätbara KPI/ mål, analysera. Planera och projektledA både verksamhet och personal.

Mycket god förståelse för försäljning, affärsutveckling och digitalisering, mindre fokus på färg, form och copy. Stark meriterande med en bakgrund från SaaS företag

Kan det vara du?
Klicka gärna på länken och svara på några enkla frågor !

Det kanske är just du som är vår nya CMO

Vi hoppas att du kan börja jobba hos oss på vårt fina huvudkontor i centrala Malmö,skicka gärna in din ansökan redan idag! Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Carl-Rafael Fredson, Greensearch & Selection AB 0703-817080

Tid Kvar

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Kontakta Oss.