Warning: A non-numeric value encountered in /customers/4/4/f/greensearch.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Databasutvecklare som verkligen kan sin sak

Procera Networks har en världsledande teknik och ytterst få konkurrenter inom sitt område för data mining av bredbandsföden- charing control. Fler än 500 miljoner abonnenter i 88 länder. Procera Networks är ett Amerikanskt globalt företag inom en koncern som omsätter inte mindre ca 100 miljarder.

7 bra anledningar varför Procera Networks i Malmö är en mycket intressant arbetsgivare

– Absoluta topputvecklare, förmodligen den bästa 1% finns inom branschen.
– 3 timmars fri motion/ träning veckan på arbetstid + gymkort motsv.
– Börja dagen med fri frukost på jobbet, fika och frukt
– Bra villkor och en personlig ekonomisk rådgivning /pensionsmäklare från Max Mathiesen
– Du får välja din egen utrustning
– Flextid
– Nya och supercoola kontor i centrala Malmö, precis vid järnvägsstationen och havet.
– Goda Karriärmöjligheter även globalt.

Procera Network vet att tid är en brist vara för alla, därför har man skapat möjligheter för personalen till att frigöra tid till träning och motion samt frukost på jobbet.

I stora drag så är Procera networks affärsidé att strukturera bredbandsdata, bygga mjukvara och visualisera / omvandla den till relevant och tillgänglig information för snabba och välgrundade affärsbeslut. Proceras operatörskunder, som är ofta telecom och steaming -operatörer mfl kan med Proceras unika teknik se ur många perspektiv hur bredbandsdatan konsumeras och förändras över tiden.

Om jobbet
Som databasutvecklare ingår du ett nationellt team om 10 personer där du kommer att arbeta både självständigt och i tvärfunktionella team med det huvudsakliga syftet att bygga Procera Networks nya plattform för datainsamling, analys och rapportering.
Vi söker dig som har en gedigen förståelse och intresse av nätverk, relationsdatabaser samt erfarenhet av att bygga lösningar med PostgreSQL, Oracle, eller Vertica.

Dina skills
Det viktigaste är att du har mycket goda kunskaper om SQL, distribuerade databaser samt erfarenhet av att programmera Pytho, Bash och/eller JavaScript.
Utöver detta ser vi gärna att du har erfarenhet inom;
* Bygga analytiska applikationer (OLAP)
* Data warehousing
* Container technology (Docker, rkt, LXC)
* Apache Hadoop
* Programmeringskunskaper i C/C++

Vi tror att du som söker denna tjänst har ett kreativt sinne, en vilja att ta ansvar, en iver att lära nytt och en passion för att utveckla världsledande programvara!
Du är en sann lagspelare som tycker det är lika viktigt att ha kul på jobbet som att leverera en mycket hög kvalité.

Procera Networks erbjuder
Som medarbetare hos oss kommer du att få arbeta i globala, utmanande och spännande projekt. Vi främjar kreativitet och innovation och uppmuntrar dig att tänka utanför boxen. Procera erbjuder dig en attraktiv arbetsmiljö där du får utrymme att växa och utvecklas och framförallt – du får jobba med de bästa kollegorna i branschen!

Visst låter det spännande! Sänd in din intresseanmälan redan idag så plockar vi upp det direkt.
Vi har ett löpande urval. Hör av dig idag.
Varmt välkommen.

 

Please send in your application to Carl-Rafael Fredson, Greensearch & Selection. Phone +46 (0)703 81 70 80 Mail  crfr@greensearch.se

 

Tid Kvar

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Kontakta Oss.