Warning: A non-numeric value encountered in /customers/4/4/f/greensearch.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Erik Olsson Fastighetsförmedling AB är marknadens mest innovativa och framgångsrika fastighetsmäklarföretag. Företaget grundades 1997 och har idag drygt 200 anställda med en omsättning på ca 230 MSEK. De närmaste åren räknar vi med en fortsatt tillväxt. Erik Olsson fastighetsförmedling är idag etablerat i Stockholm, Malmö, Lund, Skanör, Göteborg, Torslanda och Varberg. Genom att ifrågasätta vedertagna metoder och angreppssätt lyckas företaget kontinuerligt ta marknadsandelar och växa.

Ett företags varumärke är aldrig starkare än medarbetarnas personliga varumärke och professionella anseende. Detta är något Erik Olsson har förstått och arbetar med att ständigt utveckla mäklarnas och partners professionalism.
Resultaten låter inte vänta på sig, nöjda kunder står i kö att få sina objekt sålda, tillika köpare. Nu behöver vi fler kollegor för att möta den stora efterfrågan på våra tjänster.

Är du vår nya kollega och partner som vill nå nya höjder ?

Vi tror att du är en registrerad fastighetsmäklare som vill vidare i karriären eller känner att det är dags att bli partner, kanske vill du själv anställa någon under ditt paraply på sikt.
Allt är möjligt hos Erik Olsson. Vill du så småningom blir chef och ta ledaransvar så har vi utbildningar och plan för det, vill du bli egen & partner så hjälper vi dig med det också.

Vi tror att du har höga krav och stora mål, du ser en stark mäklarkedja som den naturliga platsen för att uppnå de målen på. Självklart är du serviceinriktad, ser möjligheter och gör alltid det lilla extra för att hjälpa dina kunder till sitt livs största – och bästa – affär.

Precis som vi vill du vara bäst på den lokala marknaden. Om du inte redan känner väl till området du jobbar i, ser du till att bli varm i kläderna och skaffar dig områdeskännedom så fort du kan.

Professionalism, engagemang och förtroende är nyckelord för dig och ett sätt att bygga långsiktiga relationer. Du är bekväm med ett högt tempo och att jobba så väl på egen hand som i grupp tillsammans med oss övriga på kontoret.

En del av vårt stora framgångskoncept bygger på samarbete där man inom ramen för team work och områden utvecklas som individ och affärsman. Vi har den unika balansen mellan det inviduella drivet och teamwork.

Som mäklare hos Erik Olsson backas du upp av en stark organisation inom försäljning, marknadsföring och kundvård som skapar de bästa förutsättningarna för dig som mäklare.

Tveka inte ! Ta en spontan kontakt redan idag så berättar vi mer om denna fantastiska möjlighet.

Hör av dig till Carl-Rafael Fredson 0703-817080, crfr@greensearch.se på Greensearch & Selection AB. Varmt välkommen!

Greensearch & Selection.

 

Tid Kvar

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Kontakta Oss.