Warning: A non-numeric value encountered in /customers/4/4/f/greensearch.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Ta makten över din karriär med Reputation management

Några titlar på ett CV anger ungefär vad någon kan – det professionella anseendet berättar sanningen om varför någon är oersättlig. Den som är medveten om sitt professionella rykte härskar därför över sin karriär.

Sedan 2014 är Green Search & Selection en av de första i Norden att kunna analysera, formulera och utveckla ditt eller dina anställdas professionella anseende inom Reputation management.

Fram till idag har CV och bakgrund haft stor betydelse vid rekrytering och samarbeten. Med dagens många och snabba kommunikationskanaler får anseendet och ryktet allt större betydelse. Principen är enkel; ryktet föregår alltid personen eller företaget.

Det som dina framtida kunder, medarbetare, arbetsgivare och klienter vill veta är hur personer i deras situation som du tidigare arbetat med upplever din drivkraft och fördelar. Ju mer ditt professionella anseende – dina ambitioner och strävan – blir en naturlig del av ditt CV, desto mer styrs karriären av vart du vill än var du har varit.

Per Frykman och Karin Sandin lanserade för några år sedan en praktisk metod för Reputation management och släpper snart en bok i ämnet. Green Search & Selection är en av deras certifierade samarbetspartners i Norden. Sammanlagt har 700 analyser gjorts och resultaten visar att vi bara är i början på en ny era i rekryteringens evolution.

Ditt rykte, Reputation management.

Hur vår metod med ditt professionella anseende går till

Personer av stor vikt för ditt professionella liv svarar på ett antal frågor angående din kompetens, din förmåga, passion och ambition. Utifrån underlaget formuleras ditt professionella rykte där det framgår hur du uppfattas och vilka kvaliteter du har.

Med informationen på din hand kan du själv och tillsammans med Green Search & Selection utveckla dina starka och omarbeta dina svaga sidor för att förbättra de professionella relationer du vill ha i din karriär. Dina passioner och ambitioner blir mer betydelsefulla och det är andras ord som ger tyngd åt din professionalitet.

Reputation management är ett verktyg för enskilda personer som inte vill stagnera i karriärsutvecklingen men också för företag som vill analysera vilken bild av företaget och dess medarbetare som cirkulerar. På så vis kan viktiga medarbetare behållas och utvecklas, samtidigt som nya talanger söker upp företaget.

Låt Carl-Rafael Fredsson och Green Search & Selection ta reda på ditt professionella rykte åt dig. Ring direkt på 0703-81 70 80 eller fyll i formuläret nedan så ringer vi upp.

E-boken Ditt professionella rykte

Ladda ner e-boken Ditt professionella rykte av Per Frykman och Karin Sandin genom att klicka på bilden.

Kontakta Oss.