Warning: A non-numeric value encountered in /customers/4/4/f/greensearch.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Du erbjuds en otroligt intressant tjänst där du kommer arbeta med dagens och morgondagens energibärande lösningar och hållbarhet. Din roll är oerhört viktig för företaget och samhällsbyggnaden inom energi. Du kommer att säkerställa den tekniska försäljningsprocessen mot våra större kunder och projekt.
I huvudsak kommer du arbeta inom effektiva och hållbara värmelösningar med stort fokus kring hållbarhet.

Tjänsten innebär att hjälpa kunderna med att ta fram den mest effektiva och lönsamma värmelösningen för deras behov. Du kommer tillsammans med kunden göra en behovsanalyser och beredningar med olika alternativ. Det kan vara allt från en konvertering av befintliga energilösningar till tex fjärrvärme eller värmepumpar, förtätning av bostadsområden, områdesanslutningar och energilösningar, eller med bearbetning av projektering för helt nya bostads och industriområden. Du samverkar och arbetar externt med byggherrar, projektledare, stadsplanerare, företag och fastighetsbolag. Internt samarbetar du tätt med kollegor inom olika affärsområden i olika projektform. När ni har tagit fram behoven och underlagen så tar projektledningskontoret vid och ser till att det blir löst. Du ansvarar för affären och uppföljningen.

Din bakgrund och person

Du vill vara med och driva affärer och förändring. Du är intresserad av teknik, hållbarhet och vad som händer inom energibranschen, du arbetar alltid för att skapa den bästa lösningen utifrån kunden samtidigt som du hittar lönsamheten i affären. Du sätter upp tydliga mål och tar fram en strategi för att nå dina mål. Vidare har du ha en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift, du är van att arbeta med processer, CRM och att strukturera upp ditt arbete, detta gör att du arbetar mycket bra i projektform. Du är en teamspelare som utan problem tidvis arbetar självständigt. Som person är du en utåtriktad relationsbyggare som skapar förtroende. Du är bra på att analysera behov och hitta nya lösningar och affärer.

Formellt har du en teknisk bakgrund, gärna på högskolenivå eller motsvarade.
Du har tidigare erfarenhet (minst fem år ) av att arbeta med teknisk försäljning, gärna inom energibranschen och energibärare alt infrastrukturella lösningar. Energieffektivisering inom fastigheter, värmepumpar och energikonsultation är andra intressanta och meriterande områden för denna tjänst.

Varför Kraftringen?

En unik möjlighet att konkret vara med och påverka den hållbarhetsresa vårt samhälle står inför. Vi nöjer oss inte med att bara vara en etablerad spelare inom energibranschen utan vill hela tiden utveckla vår affär, hållbarheten och möjligheter till personlig utveckling för våra medarbetare. Detta gör vi genom en trygg och stabil anställning med utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter där vi erbjuder fortbildning och personlig utveckling utifrån individen.

Kraftringen är ett energibolag som erbjuder lösningar inom el, gas, värme, kyla, fiber och entreprenad, samt energirelaterade tjänster. Tillsammans med 500 medarbetare, över 300 000 kunder och ägarkommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma bidrar vi aktivt till utvecklingen av det hållbara samhället.

Läs mer om oss på www.kraftringen.se

Du ansöker med CV och kort personligt brev genom att klicka på Ansök nu

Om du har några frågor gällande din ansökan och vår rekryteringsprocess, kontakta Carl-Rafael Fredson, 0703-817080

Välkommen med din ansökan!

Tid Kvar

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Kontakta Oss.