Warning: A non-numeric value encountered in /customers/4/4/f/greensearch.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Hard core C utvecklare av den högre skolan !

Procera Networks har en världsledande teknik och ytterst få konkurrenter inom sitt område för data mining av bredbandsföden- charing control. Fler än 500 miljoner abonnenter i 88 länder. Procera Networks är ett Amerikanskt globalt företag inom en koncern som omsätter inte mindre ca 100 miljarder.

7 anledningar varför Procera Networks i Malmö är en mycket intressant arbetsgivare

– Absoluta topputvecklare, förmodligen den bästa 1% inom branschen.
– 3 timmars fri motion/ träning veckan på arbetstid + gymkort motsv.
– Börja dagen med fri frukost på jobbet, fika och frukt
– Bra villkor och en personlig ekonomisk rådgivning /pensionsmäklare från Max Mathiesen
– Du får välja din egen utrustning
– Flextid
– Nya och supercoola kontor i centrala Malmö, precis vid järnvägsstationen och havet.
– Goda Karriärmöjligheter även globalt.

Procera Network vet att tid är en brist vara för alla, därför har man skapat möjligheter för personalen till att frigöra tid till träning och motion samt frukost på jobbet.

I stora drag så är Procera networks affärsidé att strukturera bredbandsdata, bygga mjukvara och visualisera / omvandla den till relevant och tillgänglig information för snabba och välgrundade affärsbeslut. Proceras operatörskunder, som är ofta telecom och steaming -operatörer mfl kan med Proceras unika teknik se ur många perspektiv hur bredbandsdatan konsumeras och förändras över tiden.

I din roll som hard core C utvecklare kommer du att arbeta både självständigt och i team i själva hjärtat av vår kärnprodukt.
Vi tror att du har gedigen förståelse för nätverk, förmågan att kreativt förnya dig och ett driv och nyfikenhet att ta ansvar och lära dig nya färdigheter.
Du har en passion för att utveckla världsledande programvara och skriva snygg kod.
Procera arbetar med cutting edge teknik, i ett högt tempo i vår smidiga och testdrivna organisation, dina kollegor är mycket skickliga och ödmjuka som skapar en kreativt lärande miljö.
Du kommer delta som en nyckelroll i alla faser av projekt – från analys, design och implementering till krav på underhåll och support.

Vi tror du är en erfaren och skicklig C programmerare med gärna en bakgrund från Telecom eller nätverksrelaterade verksamhet. Erfarenhet av att arbeta i Linux utvecklingsmiljö med
Magisterexamen i datavetenskap (eller liknande)

Visst låter det spännande! Sänd in din intresseanmälan redan idag så plockar vi upp det direkt.
Vi har ett löpande urval och behöver tillsätta två -tre nya tjänster.
Varmt välkommen.

 

Vid frågor kontakta Carl-Rafael Fredson på Greensearch AB 46 (0) 703 81 70 80

, Greensearch & Selection.  Mail  crfr@greensearch.se

 

Tid Kvar

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Kontakta Oss.