Warning: A non-numeric value encountered in /customers/4/4/f/greensearch.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Steen & Ström är Skandinaviens ledande köpcentrumföretag med 18 köpcentrum, ca 1 miljon m2, 36 miljarder i förvaltning. Steen & Ström är en skandinavisk koncern som ägs och är helt integrerad del av det franska börsnoterade köpcentrumbolaget Klépierre samt holländska pensionsfonden APG.

Den svenska verksamheten består 60 medarbetare på sex platser runt om i Norden. Vår ambition är att ständigt utveckla det vi har och alltid söka efter nya attraktiva handelsplatser.

Vi söker en Hyresadministratör Sverige / Rental Accountant Sweden till vårt kontor i Köpenhamn.

Vi har precis flyttat tjänsterna från Stockholm till vårt Köpenhamnskontor på Fields vid Kastrup/Örestad.

Är du en bra på administrativt arbete, förstår ekonomi och tycker om problemlösning samt vill fylla en viktig roll i ett team? Då är det här en spännande tjänst för dig!

Vi är ett team med hyresadministratörer och ekonomer som arbetar med hyresadministration, ser till att kontrakt kommer in, stödjer våra affärsområden för Shopping Center ( 18 st) runt om i Norden med med admin- hyresfrågor. Bl.a Emporia i Malmö men även i Göteborg och Stockholm mfl.
Det är en kul, dynamisk och internationell organisation där det händer spännande saker hela tiden.

Som hyresadministratör för Sverige får du en central funktion i vårt team, du kommer att stödja våra Leasing Manages, Asset Managers, Centrumledningar i Sverige
Du säkerställer att rätt information registreras i systemet, arbetar med rapportunderlag, kontrollerar att hyra och avgifter m.m kommer in på rätt sätt och i rätt tid. Du har fint stöd av övriga funktioner som ekonomer, uthyrare och jurister.

VI ser vi gärna att du har god systemvana samt har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, förstår ekonomi och bokföring i stort . Har du erfarenhet av SAP, kommersiell hyresadministration och avtalstolkning är det meriterande.

För att trivas i den här rollen är det viktigt att du är van att ta ansvar för din uppgift. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt och följer samt där det behövs utvecklar rutiner och processer.
Du samarbetar gärna med andra och bygger relationer, gillar att söka information och ta kontakt. Andra egenskaper vi värderar högt är ditt engagemang, flexibilitet, viljan att engagera sig och att du har ett öga för kvalitet och noggrannhet.

Vi har en öppen och internationell kultur, där man tar initiativ, löser problem och har roligt på jobbet. Trivsel är viktigt för oss så att vi kan göra ett bra jobb. Bra villkor, flexibel arbetsplats och fina utvecklingsmöjligheter. Hoppas det låter spännande.

Tjänsten är placerad i Köpenhamn på Fields som ligger vid Kastrup, ca 1-2 min från tågstationen Örestad.

Varmt välkommen med din ansökan, urval sker löpande.

För att söka tjänsten, registrera cv här —— och bifoga gärna ett personligt brev.
Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Vid frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Carl-Rafael Fredson på Green Search & Selection AB
crfr@greensearch.se alternativt +46 (0)703 817080

För mer information se också www.steenstrom.com

Inga ansökningar per email pga  GDPR skyddet

 

 

 

 

 

Tid Kvar

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Kontakta Oss.