Warning: A non-numeric value encountered in /customers/4/4/f/greensearch.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Inköpare/upphandlare med intresse för hållbarhet och samhällsbyggnad

Kraftringen är ett energibolag med ambitionen att leda utvecklingen av framtidens energi. Vi tar ansvar för att använda naturresurser så effektivt som möjligt genom att fokusera på lokala energilösningar som skapar både stora miljövinster och bidrar till en hållbar tillväxt i vår region. Vi erbjuder nutids- och framtidsanpassade produkter som hjälper kunden att hantera sin energivardag och engagerar oss i många olika framtidsprojekt med hållbarhetsfokus.

Vårt huvudkontor ligger i Lund och merparten av vår verksamhet finns i Lund, Lomma, Eslöv och Hörby. Verksamheten är också starkt etablerad i nordvästra Skåne, Blekinge, Småland, Sjuhäradsbygden och på Västgötaslätten. 480 anställda

Läs mer på www.kraftringen.se

Kraftringen söker ytterligare en inköpare till enheten för Ekonomi & IT/FM/Säkerhet. Enheten består av 55 medarbetare, stödjer koncernen med tjänster inom Ekonomi, Inköp, IT, Säkerhet och Facility Management. Som Inköpare får du en mycket viktig roll i inköpsteamet med fem kollegor. Ni ansvarar för koncernens inköps-, upphandlings- och dokumenthanteringsprocess.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att stödja verksamheten och cheferna i inköps- och upphandlingsfrågor samt att leda upphandlingar. Du är en av koncernens upphandlingsexperter, din inriktning blir mot juridiska frågor och frågor kopplade till inköpsprocessen. I teamet finns inköpare med teknisk bakgrund som är väl förtrogna med entreprenadupphandlingar och offentlig upphandling. Det finns även en extern bolagsjurist som stöd i juridiska frågor.

Du får möjlighet delta i strategiskt och operativt utvecklingsarbete för ett ökat fokus på inköpsfrågor. Du bistår bolaget vid leverantörskontakter. I ditt arbete ingår också avtals- och leverantörsuppföljning.

Vi tror att Du har utbildning med inriktning mot juridik och/eller ekonomi. Du har något års erfarenhet av inköpsarbete och förhandling. Vi förutsätter att du har erfarenhet av LOU/LUF, är förtrogen inom juridik och avtal. Då Kraftringen tar ett aktivt ansvar för ett hållbart samhälle är det även meriterande om du är van att involvera dessa frågor och motiveras av det.

Som person är du analytisk, strukturerad och drivande. Du levererar med hög integritet och ansvarsfullhet. Det är viktigt att du är en bra kommunikatör. Du har mod att driva förändringsarbete. Kraftringen växer och vi håller på att sätta ny organisation där du förväntas vara med och driva, skapa och bygga processer samt inköpskulturen.

Utöver en stabil anställning med utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter så innebär en tjänst hos oss en möjlighet att konkret vara med och påverka den hållbarhetsresa vårt samhälle står inför. Vi nöjer oss inte med att vara en etablerad spelare inom energibranschen utan vill hela tiden utveckla vår affär vilket erbjuder goda möjligheter till personlig utveckling för våra medarbetare. detta är en tillsvidareanställning. Varmt välkommen ombord !

 

Questions regarding this position please contact Carl-Rafael Fredson + 46 (0)703-817080  mail crfr@greensearch.se

 

Tid Kvar

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Kontakta Oss.