Warning: A non-numeric value encountered in /customers/4/4/f/greensearch.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Steen & Ström är Skandinaviens ledande aktör med 18 köpcentrum, totalt ca 1 miljon m2 och 36 miljarder kr under förvaltning, ägs och är en integrerad del av det franska börsnoterade Klépierre och holländska pensionsfonden APG

Den svenska verksamheten består dels av igångvarande köpcentrum och av utvecklingsprojekt i olika stadier. Verksamhet på sex platser runt om i Sverige. Vår ambition är att ständigt utveckla det vi har och alltid söka efter nya attraktiva handelsplatser. I Sverige är vi ca 60 anställda.

Leasing Manager för av några Skandinaviens främsta shoppingcenter

Som Leasing Manager har du en absolut framträdande roll inom affären och som ett av företagets viktigaste ansikten utåt. Du arbetar i en internationell atmosfär, med en stor bredd av hyresgäster och med ett välutvecklat servicekoncept. Du ingår i ett team skickligt team på 5 personer och rapporterar till vår Leasing Director i Köpenhamn.
Vidare arbetar du i nära samarbete med våra centrumledningar, projektavdelningar och asset managers och vår företagsjurist. Dessa funktioner stödjer dig med allt du behöver för att göra ditt arbete riktigt bra och spännande.

Tjänsten är placerad på vårt Svenska HQ i Stockholm
Återkommande resor och övernattningar ingår i tjänsten till bl.a Köpenhamn, Paris och Oslo.

Arbetsuppgifter:

Kvalificerad hyresförhandling med befintliga hyresgäster – såväl stora internationella kedjeföretag som lokala aktörer
Aktivt söka nya intressanta butikskoncept och trender
Löpande ta fram proaktiva planer för att utveckla/utöka vår butiksyta och stärka butiksmixen
Arbeta med budget och resultatuppföljning
Bygga och utveckla relationer med hyresgäster

Kvalifikationer:

God förhandlingsvana och affärsutveckling
Kunskap inom hyresjuridik
Relevant erfarenhet från handel och/eller kommersiella fastigheter
God kännedom om branschen och dess aktörer
Mycket bra kommunikationsförmåga i tal och skrift, på svenska och engelska
Akademisk examen inom fastighetsområdet, ekonomi, juridik eller motsvarande relevant utbildning

Person:

Du är självgående, prestigelös och målinriktad med en stark integritet samt har en stor portion eget driv och uthållighet. Vidare behöver du vara strukturerad och ha en god känsla för såväl detaljer som helheten samt trivas mycket bra i rollen som relationsbyggare.

Det är meriterande om du har arbetat i en internationell miljö.
Hos Steen & Ström värderas egenskaper som engagemang, professionalism och uthållighet högt i kombination med god samarbetsförmåga, lyhördhet och respektfullhet.

Steen & Ström erbjuder dig möjligheten att arbeta i framkant av företagets verksamhet. Det är ett varierande, flexibelt och utmanande arbete i en dynamisk och internationell miljö med möjligheten till kontinuerlig utveckling och karriär både Sverige men även internationellt inom Klépierre Bra villkor, flexibel arbetsplats och utbildningar. .

Välkommen med din ansökan! Ansökan Om du tycker att tjänsten låter intressant skicka din ansökan snarast, rekryteringsprocessen pågår och urval sker löpande.

För att söka tjänsten, registrera din cv här —— och bifoga ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Carl-Rafael Fredson på Green Search & Selection AB crfr@greensearch.se alternativt +46 (0)703 817080 För mer information se också www.emporia.se och www.steenstrom.com

 

 

 

 

 

Tid Kvar

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Kontakta Oss.