Warning: A non-numeric value encountered in /customers/4/4/f/greensearch.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Vill du ta en möjlighet och göra något annorlunda, göra avtryck, bli parter/delägare och ta ett bolag till något stort? Är start-ups kanske din grej? Vill du jobba med Educational Technology s.k. EdTech

(EdTech är en av de snabbast växande branscherna i världen och utbildningsystemet bedöms vara i början av sin digitaliseringsresa.)

Älskar du tanken av att ta en produkt och idé för att göra den tillgänglig för alla över hela världen?
Är du redo att investera av dig själv och bli egen, ta risker och möta utmaningar för att bygga ett internationellt bolag och sedan skörda framgång?

I Malmö grundades Kodosurvey.com , ett EdTech bolag för cirka ett år sedan. Drömmen var att utveckla ett system som gör det möjligt för alla organisationer att analysera avkastningen på sin investering i utbildning, utveckling och beteendeförändring, och maximera effekten av initiativen. Mjukvaran och applikationens kärna är att den kan mäta en beteendeförändring i en organisation. Tänk dig själv ett bolag eller organisation som köper en utbildning, gör en omorganisation eller liknande. Nu kan man se den faktiska effekten genom att mäta beteendeförändringen. Nu förstår du vilken oerhörd affärskraft ett sådant oberoende verktyg har.

Idag har beta- och alphatest genomförts på ett känt internationellt hi-tech bolag och tjänsten är nu redo för marknaden.

Det är därför vi nu söker en säljande VD alternativt en affärsutvecklande säljare som känner att man kan ta Kodosurvey.com till nästa nivå och samtidigt få möjligheten att bli delägare i ett kommande internationellt EdTech bolag.
Din personlighet och kombinerat med erfarenhet är helt avgörande för att lyckas.

Formellt så bör du ha erfarenhet från några av följande områden:
Framgångsrikt fått ett företag att växa eller framgångsrikt drivit försäljning som fått bolag att expandera.
Erfarenhet av EdTech som t.ex. utbildningar, lärande, HR system, test och urvalsverktyg.
Erfarenhet av att bygga och jobba med återförsäljare/partners och är riktigt duktig på att bygga långvariga relationer.
Kunna själv sälja in system och samtidigt bygga upp olika säljkanaler med tillhörande infrastruktur och eftermarknad.

Förstå inbound marketing och hur man säljer in och affärsutvecklar SAAS tjänster/mjukvara
Du får en roll som handlar om att driva omsättning och skala upp en start-up inom EdTech. Vi tror att du behöver ha ett starkt nätverk inom HR och konsult-branschen inom utbildning, lärande och/eller utveckling. Du är som fisken i vattnet när det kommer till arbete med direktsälj från a till ö.
Önskvärt är också erfarenhet av start-up, Risk Management och ROI.

Personliga egenskaper:
• Driven, självständig och entreprenöriell.
• Affärsorienterad, initiativrik och lösningsfokuserad.
Kommunikativ, lyhörd och säljande.
Operativ i din handling och strategisk i din tanke avseende affärsutveckling.
Optimistisk, energisk och gärna en god portion humor.

Du erbjuds är en unik chans att bli delägare i ett EdTech bolag/start-up där all utveckling är klar, produkten är testad på marknaden, det finns en startkassa i bolaget och en marknad som har stort behov. Det är ett tufft jobb, riskfyllt och endast för den modige. Du arbetar till viss del med grundaren men blir rätt ensam om att skala upp bolaget från start.

Belöningen är resan att få bygga en organisation, affärsutveckla från grunden efter ditt eget huvud och snabbt börja skörda ekonomisk – du blir helt enkelt en entreprenör med enda skillnaden att du slipper ta de första hundåren med ren utveckling.

Låter det intressant? Hör gärna av dig till Carl-Rafael Fredson på Greensearch & Selection AB så berättar jag gärna mer. Titta gärna in på : http://www.kodosurvey.com/
Varmt Välkommen

 

 

 

 

Tid Kvar

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Kontakta Oss.