Warning: A non-numeric value encountered in /customers/4/4/f/greensearch.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Sveriges bästa arbetsplats

För att bli Sveriges bästa arbetsplats gäller det att sätta rätt person på rätt plats – att strukturera kompetensen. En medarbetare som gör ett bra jobb utvecklar inte bara sig själv och företaget, utan höjer också företagets attraktionsvärde på arbetsmarknanden och lockar fler kvalificerade personer till företaget. På det viset är nyrekrytering synonymt med framgångsrik affärsutveckling.

Några exempel på tillgängliga stjärnor

Kommunikationschef, presschef. Flerspråkig, van att jobba inom teknik, CSR, energi.
Suttit i multinationella koncerner och start-up bolag, globalt och lokalt. Utbildat chefer/organisationer i mediahantering, behärskar kommunikationsstrategier och har en hög operativ förmåga. Väldigt professionell, mycket gott anseende bland journalister och kollegor i branschen.

VD och affärsutvecklare för start-up och företag under tillväxt
Teknik, IT, mjukvara och hårdvara. Mycket goda resultat, van vid operativt styrelsearbete

Affärsutvecklare, otroligt bra på att bygga säljorganisationer, produkter/tjänster. Föregångsman, starkt ledarskap, affärsmässig i kundmöten, driver affären. Strategisk och operativ. Snabbtänkt, social och strukturerad.

Företag?

Vi ser framemot att höra ifrån er.

3 + 9 =

Kontakta Oss.